Hilton en Annexum bundelen de krachten in Rotterdam

0

Hilton kondigt vandaag haar samenwerking met Annexum aan. In de vorm van een franchiseovereenkomst trekken de partijen samen op bij de herpositionering van twee hotels met in totaal 480 kamers in Rotterdam. De hotels werden recent door Annexum gekocht van Inntel Hotels. Na een rebranding en renovatie openen in 2024 ‘Mainport Hotel Rotterdam, Curio Collection by Hilton’ en ‘DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre’ hun deuren. Tot die tijd blijven beide hotels operationeel als Hilton affiliate hotels.

De twee hotels onder één dak hebben samen 480 kamers. Zij behoren daarmee in omvang tot de top 10 hotels van de Benelux en zijn het grootste hotel van Rotterdam. De totale oppervlakte is 26.000 vierkante meter.

Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development, Europe, Middle East & Africa van Hilton: “Hilton is trots op zijn erfgoed in Nederland, dat meer dan 60 jaar teruggaat. We zijn actief bezig ons portfolio uit te breiden om aan de vraag van klanten te voldoen, met 18 hotels die nu operationeel zijn of in ontwikkeling. Rotterdam is een dynamische stad met een levendige culturele scene, en de komst van Curio Collection by Hilton en DoubleTree by Hilton zal haar aantrekkingskracht als reisbestemming vergroten. Dankzij deze samenwerking met Annexum vergroten we de aanwezigheid van Hilton in Rotterdam en voorzien we nog ruimer in de behoeften van reizigers.”

Ronald Jansen, Partner van Annexum: “De populariteit van Rotterdam onder zakelijke reizigers en toeristen groeit. In samenwerking met Hilton, zijn wij ervan overtuigd dat we deze recentelijk verworven hotels tot een nog populairdere bestemming kunnen maken voor onze gasten. De fantastische locatie in het hart van Rotterdam is ideaal voor de conversie naar DoubleTree by Hilton en Curio Collection by Hilton. Wij kijken ernaar uit om, in samenwerking met Hilton, gasten te mogen verwelkomen in deze fantastische hotels.”

Over Annexum
Annexum, opgericht in 2000, structureert en beheert beleggingen voor particuliere en professionele beleggers. Annexum biedt investeerders hiermee toegang tot beleggingen in verschillende segmenten, zoals supermarkten, woningen en hotels. Met haar beleggingen focust Annexum op sectoren met positieve lange-termijn vooruitzichten. Annexum is gevestigd in het World Trade Center in Amsterdam. Het Management Committee bestaat uit oprichter Huib Boissevain en partners Jeppe de Boer en Ronald Jansen. Op dit moment beheert Annexum meer dan 1,2 miljard euro.

Over Hilton
Hilton is een wereldwijd toonaangevend bedrijf met een portfolio van 22 merken van wereldklasse, waaronder bijna 7.300 vestigingen en meer dan 1,1 miljoen kamers, in 123 landen en gebieden. Toegewijd aan het vervullen van zijn oprichtingsvisie om de aarde te vullen met het licht en de warmte van gastvrijheid, heeft Hilton meer dan 3 miljard gasten verwelkomd in zijn meer dan 100-jarige geschiedenis, een toppositie verdiend op Fortune’s 100 Best Companies to Work For lijst en is erkend als een wereldwijde leider op de Dow Jones Sustainability Indices voor zes opeenvolgende jaren. Hilton heeft verschillende toonaangevende technologische verbeteringen geïntroduceerd om de gastervaring te verbeteren, waaronder Digital Key Share, geautomatiseerde gratis kamerupgrades en de mogelijkheid om aangrenzende kamers te boeken. Via het bekroonde loyaliteitsprogramma Hilton Honors, kunnen de meer dan 165 miljoen leden die rechtstreeks bij Hilton boeken punten sparen voor hotelverblijven en onbetaalbare ervaringen. Met de gratis Hilton Honors app kunnen gasten hun verblijf boeken, hun kamer selecteren, inchecken, hun deur ontgrendelen met een Digital Key en uitchecken, allemaal vanaf hun smartphone.

Over Curio Collection by Hilton
Curio Collection by Hilton is een wereldwijd verzameling van meer dan 140 bijzondere hotels die zorgvuldig zijn uitgekozen om gasten onder te dompelen in unieke belevenissen op de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld. Elk hotel in de Curio Collection vertelt een verhaal door middel van unieke architectuur en design, eten en drinken van topkwaliteit en bijzondere ervaringen, en biedt tegelijkertijd de voordelen van Hilton en het bekroonde loyaliteitsprogramma Hilton Honors. Boek uw Curio Collection by Hilton ervaring op curiocollection.com of via de Hilton Honors app. Hilton Honors-leden die rechtstreeks boeken via deze kanalen profiteren van tal van voordelen.

Over DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton is een snelgroeiend, wereldwijd netwerk van meer dan 660 hotels met meer dan 150.000 kamers in 53 landen en gebieden. Al meer dan 50 jaar is DoubleTree by Hilton een symbool van comfort voor zakenreizigers en toeristen over de hele wereld, van het verwelkomen van gasten met het kenmerkende, warme DoubleTree chocolate chip cookie, tot het helpen van de lokale gemeenschap. DoubleTree by Hilton biedt moderne accommodaties en voorzieningen, unieke eet- en drinkgelegenheden, ultramoderne fitnessvoorzieningen en ruimtes voor vergaderingen en evenementen. Ervaar een positief verblijf bij DoubleTree by Hilton door te boeken op doubletree.com of via de Hilton Honors app. Hilton Honors-leden die rechtstreeks boeken via deze kanalen profiteren van tal van voordelen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?