Winkelcentrum Bilgaard te Leeuwarden gedeeltelijk verkocht

0

Cushman & Wakefield heeft namens haar client een deel van het winkelcentrum Bilgaard te Leeuwarden verkocht.

Winkelcentrum Bilgaard bevindt zich in het hart van de gelijknamige wijk in het noorden van Leeuwarden. Het centrum kent een sterk dagelijks karakter, waarbij onder andere de ALDI, Action, HEMA, Kruidvat, Zeeman en Pearle tot de huurders behoren. Winkelcentrum Bilgaard is volledig herbouwd in 2010 en heeft mede hierdoor een moderne en kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Het centrum heeft een omvang van circa 5.900 m2 VVO met ruimte voor 21 winkelunits en beschikt daarnaast over voldoende gratis parkeerplekken. De winkels zijn gelegen aan zowel het plein als de overdekte passage. Mede door het aanbod, de ligging en de goede bereikbaarheid is het winkelcentrum sterk verankerd in de wijk Bilgaard.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad bij de totstandkoming van de verkooptransactie op als commercieel adviseur van verkoper. Koper is in deze transactie commercieel bijgestaan door ActiVast Bedrijfshuisvesting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?