M-Retail opent GaborStore in centrum van Breda

0

M-Retail opent in oktober een nieuwe GaborStore in Breda. M-Retail sloot onlangs een langjarige huurovereenkomst voor de huur van het volledige winkelpand van circa 188 m² aan de Eindstraat 7 in Breda. De winkelruimte op de begane grond beslaat circa 79 m².

M-Retail zal de winkelruimte voorzien van een nieuwe pui en verder naar het Gabor concept afbouwen en inrichten. Het merk Gabor, dat bekend staat om zijn uitstekende pasvorm, bestaat al sinds 1949 en biedt een brede collectie damesschoenen en tevens herenschoenen onder het merk Pius Gabor. Door de jaren heen is het aanbod steeds verder uitgebreid en kun je er terecht voor sneakers, veterboots, loafers, enkellaarzen, sandalen en pumps. De vestiging in Breda is de tiende GaborStore van M-Retail in Nederland.

CBRE adviseerde verhuurder in deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?