Danone verhuist naar The Lobby in Rijswijk

0

Het Nederlandse kantoor van het Franse voedingsmiddelenbedrijf Danone verhuist in januari naar kantoorgebouw “The Lobby” in Rijswijk. Hier huurt het bedrijf ruim 3.200 vierkante meter kantoorruimte voor de medewerkers die eerst op drie locaties in Zoetermeer, Maarssen en Breda zaten. De verhuizing staat los van de fabrieken van Danone in Zoetermeer en Haps.

Danone kiest voor het kantoor aan de Lange Kleiweg 8-28 door de ligging vlakbij het station, de uitstraling, de duurzaamheid en de kwaliteit van het gebouw. Het contract is afgesloten voor een langere periode.

Met de komst van Danone is er nog slechts 6.500 vierkante meter beschikbaar.

Colliers adviseerde bij de aanhuur van deze kantoorruimte. Daarnaast verzorgt Colliers het nieuwe werkplekconcept, het ontwerp, de realisatie en de volledige implementatie van het nieuwe werplekconcept.

De juridische advisering van Danone is gedaan door Ploum Rotterdam Law Firm.

COG Makelaars uit Den Haag trad op in deze als adviseur van verhuurder Felix Omnes CV.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?