Arkéa REIM verwerft Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk

0

Arkéa REIM heeft het gebouw aan de Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk namens het Arkéa REIM Transitions Europe SCPI Fund verworven van M7 Real Estate.

Het object betreft een hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw en beschikt over ca. 5.400 m2 verhuurbare kantoorruimte en 140 parkeerplaatsen verdeeld over het parkeerdek en ondergrondse garage. Het pand is gebouwd in 2008, beschikt over energielabel A en is op dit moment volledig en langjarig verhuurd aan twee huurders.

Arkéa REIM werd in deze transactie commercieel geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Sienna Real Estate. M7 Real Estate werd commercieel geadviseerd door Prime Realty Partners en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Arkéa REIM werd juridisch bijgestaan door Greenberg Traurig en technisch geadviseerd door Drees & Sommer.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?