Union Investment verwelkomt Verzekeringsbedrijf Groot Amsterdam in UN Studio Tower

0

Union Investment heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met de Gemeente Amsterdam voor haar deelneming Verzekeringsbedrijf Groot Amsterdam (VGA).

VGA huurt 630 m² kantoorruimte op de tweede verdieping van UN Studio Tower. VGA is een moderne verzekeraar die de risico-, verzekerings- en schadebelangen behartigt van de gemeente Amsterdam, aan de gemeente gelieerde instellingen en aan de medewerkers van die organisaties. Het bezit van een eigen assurantiebedrijf is bij veel grote bedrijven niet ongewoon. De gemeente Amsterdam is met deze organisatie uniek in Nederland.

Irene van Esseveld, Associate Director bij Savills Property Management, zegt: “UN Studio Tower blijft een plek waar veel verschillende type bedrijven zich thuis voelen. Met de komst van VGA wordt weer een nieuwe dynamiek toegevoegd aan het gebouw.”

DRS Makelaars adviseerde de vertrekkende huurder en had een belangrijke rol in de succesvolle afronding van de overeenkomst. Union Investment werd geadviseerd door Savills Property Management B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?