Orthodontist Rotterdam Noord sluit huurovereenkomst in Gezondheidscentrum Eudokiaplein in Rotterdam

0

Orthodontiepraktijk Rotterdam Noord heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met CBRE Investment Management (CBRE IM) voor de huur van circa 470 m² kantoorruimte in Gezondheidscentrum Eudokiaplein in Rotterdam.

Eudokiaplein in het hart van Rotterdam Noord is een dynamisch gebouw met een bruisende retailplint waarin naast supermarkten ook sterke lokale ondernemers zijn gehuisvest zoals een bakkerij en een bloemenwinkel. Op de verdieping zijn een gezondheidscentrum met o.a. tandartsen, huisartsen, een apotheek en diverse kantoorgebruikers gehuisvest. In combinatie met de aanwezigheid van Publiekslocatie Noord van de gemeente Rotterdam, vervult het complex een belangrijke publieks- en zorgfunctie in de wijk met grote aantrekkingskracht op stadsdeel Noord.

Met de komst van Orthodontist Rotterdam Noord zijn de kantoren in het gebouw nu volledig verhuurd.

Eudokiaplein is een investering van een door CBRE IM gemanaged mandaat. Orthodontiepraktijk Rotterdam Noord is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door BRiQ Real Estate. Cushman & Wakefield adviseerde CBRE IM bij deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?