HousingAnywhere versterkt haar leiding met 2 nieuwe C-level benoemingen

0

• Europa’s grootste platform voor middellange- tot langetermijnverhuur benoemt Jim Bijwaard tot Chief Operating Officer (COO) en Erik Gruwel tot Chief Financial Officer (CFO).
• Samen met Djordy Seelmann, Chief Executive Officer (CEO), is de versterkte C-Suite klaar om klantgerichte innovatie en operationele excellentie te bevorderen om een nieuwe norm voor verhuur neer te zetten.

HousingAnywhere, Europa’s grootste platform voor middellange- tot langetermijnverhuur, kondigt de benoeming aan van Jim Bijwaard als Chief Operating Officer (COO) en Erik Gruwel als Chief Financial Officer (CFO). Met het hoofdkantoor in Rotterdam zet de scale-up zijn geografische expansie voort en verbetert het zijn productaanbod. De vorming van een toegewijde C-Suite, inclusief CEO Djordy Seelmann, onderstreept de toewijding van het bedrijf om zijn snelle groei goed te beheren en te zorgen voor voortdurende innovatie van het platform.

Djordy Seelmann, Chief Executive Officer (CEO) of HousingAnywhere, zei: “We hebben ambitie en drive voor verdere groei met een reden: mensen in staat stellen om te wonen waar en hoe ze maar willen. Dit vereist versnelde innovatie en operationele excellentie om het veranderende landschap van het verhuurecosysteem te accommoderen en vorm te geven. Nieuwe leiderschapsaanstellingen symboliseren onze toewijding aan onze missie en aan het groeiende aantal van onze toegewijde teamleden.” HousingAnywhere kondigde onlangs zijn marktexpansie naar belangrijke steden in de VS en het VK aan en heeft momenteel wereldwijd 340 mensen in dienst, wat neerkomt op een meer dan tweevoudige groei in de afgelopen 18 maanden. Seelmann voegt toe: “We zijn ervan overtuigd dat de gecombineerde expertise en ervaring van Erik en Jim onze groei verder zullen versnellen en tegelijkertijd een nieuwe standaard voor verhuur zullen neerzetten.”

Over Jim Bijwaard
Jim Bijwaard is begonnen als COO van HousingAnywhere met jarenlange ervaring op het gebied van online marktplaats-strategie en bedrijfsvoering. Hij zal leiding geven aan de dagelijkse werkzaamheden, de strategische visie van het bedrijf uitvoeren en zorgen voor een uitstekende klantervaring. Voordat hij bij HousingAnywhere kwam, deed Bijwaard veel ervaring op in verschillende functies bij OLX Group, waar hij leiding gaf aan strategie, analytics, venture investments en product operations in zowel Europa als het Midden-Oosten. Hij is ook een ervaren start-up ondernemer en strategie consultant voor online marktplaatsen.

Jim Bijwaard, COO van HousingAnywhere, zei: “Ik ben ongelooflijk enthousiast om deel uit te maken van het HousingAnywhere team en de missie om de huurervaring radicaal te verbeteren. In mijn vorige functies heb ik veel tijd besteed aan het bedenken hoe de toekomst van huren eruit zou zien; terwijl HousingAnywhere dat al aan het realiseren was. We hebben een sterke positie als het toonaangevende platform voor middellange tot langetermijnhuurwoningen in Europa en we hebben een enorm potentieel voor toekomstige groei in zowel bestaande als nieuwe segmenten van de huurmarkten.”

Over Erik Gruwel
Erik Gruwel heeft een bewezen staat van dienst en ruime ervaring opgedaan in senior financiële functies in de consumentengoederen- en medische sector in verschillende landen. Als de nieuwe CFO van HousingAnywhere zal Gruwel een sleutelrol spelen in het versterken van de financiële prestaties van het bedrijf om naadloos aan te sluiten bij zowel de directe als de lange termijn doelstellingen. Hij werkte de afgelopen 8 jaar bij Danone, als Global Sales, Category & Brands Finance Director en recentelijk als Global Finance Director of Data, Digital Transformation & Business Performance Management. Voordat hij bij Danone kwam, werkte hij vijf jaar bij Mars Incorporated in verschillende financiële functies in Europa.

Erik Gruwel, Chief Financial Officer, zei: “Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het uitzonderlijke team van HousingAnywhere, vooral tijdens deze cruciale fase van het bedrijf op het gebied van duurzame groei en innovatie. Ik ben enthousiast over de samenwerking met een bijzondere en vooruitdenkende groep leiders om meer te doen dan verwacht wordt. Ik kijk er reikhalzend naar uit om bij te dragen aan de uitvoering van onze strategische richting, het optimaliseren van de operationele efficiëntie en het bevorderen van naadloze integratie tussen verschillende bedrijfsonderdelen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?