Zinc Real Estate Group breidt portefeuille verder uit met eerste winkelacquisitie in Nederland

0

Credit Suisse heeft voor één van haar fondsen het winkelobject gelegen aan het Binnenwegplein 26 – 68 verkocht aan Zinc Real Estate Group. Het object is gelegen in het centrum van Rotterdam en omvat circa 14.000 m² verhuurbare vloeroppervlakte verdeeld over 8 units, waarvan één unit op de bovenste verdieping leeg staat.

Het object is verhuurd aan prominente huurders zoals Albert Heijn, Monki (H&M), KFC en Media Markt die op deze locatie onlangs haar tweede ‘Tech Village’ in Europa heeft geopend. Het is een innovatieve winkelervaring waar bezoekers de nieuwste technologie kunnen ontdekken, uitproberen en vergelijken. De eerste Tech Village werd geopend in Milaan.

Credit Suisse werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch vertegenwoordigd door Houthoff. Zinc werd juridisch geadviseerd door Osborne Clarke.

De transactie is onderdeel van de gediversifieerde groeistrategie van Zinc in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?