DataExpert breidt uit en verlengt huurcontract in Veenendaal

0

DataExpert heeft op haar huidige locatie aan de Vendelier 65 in Veenendaal een nieuwe huurovereenkomst afgesloten. In aanvulling op de drie verdiepingen die zij reeds huurden, hebben zij er een extra verdieping bijgehuurd. Na verlenging bedraagt het totaal aantal aangehuurde meters van DataExpert in dit kantoorgebouw 1.675 m².

DataExpert biedt oplossingen voor de bestrijding van cybercrime, fraude, incident response en incident management aan overheden en bedrijven. Naast software en hardware producten van toonaangevende partners, biedt DataExpert ondersteuning, training, advies en maatwerk tijdens de implementatie en het dagelijks gebruik van deze producten.

Verhuurder is een particuliere belegger. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde DataExpert bij de totstandkoming van deze transactie. Covali Vastgoed B.V. adviseerde verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?