Union Investment verlengt huurovereenkomst met Dicky’s Grand Café

0

De in Hamburg gevestigde vastgoedinvesteringsmanager Union Investment heeft een huurovereenkomst verlengd van 220 m² in de ITO Tower op de Amsterdamse Zuidas. De ITO Tower maakt onderdeel uit van het ITO | SOM-complex, bestaande uit circa 45.000 m² kantoor- en winkelruimte,. ITO|SOM is onderling verbonden en opgezet rond een grote binnenplaats. Met zijn 100 meter is het ITO-gebouw een van de hoogste gebouwen van de Zuidas.

Irene van Esseveld, Associate Director Property Management bij Savills in Nederland, zegt: “De Zuidas kan gerust ademhalen, want Dicky’s Grand Café heeft zijn huurcontract langjarig verlengd in de ITO-toren. Dicky’s is een iconische plek die hoort bij de Zuidas. Bij Dicky’s kan iedereen de hele dag door terecht in het gezellige restaurant of op het terras. Wij zijn dan ook verheugd dat zij onderdeel blijven van de ITO Tower en kijken uit naar een voortzetting van de relatie.”

Savills heeft verhuurder Union Investment geadviseerd tijdens de heronderhandeling.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?