Project AMST opgeleverd

0

Het nieuwbouwproject AMST in Amsterdam is met trots voltooid, en de sleutels zijn officieel overhandigd aan de eigenaar Union Investment door MRP, de ontwikkelaar van het project.

AMST omvat 252 woningen, verdeeld over twee indrukwekkende gebouwen, waarvan maar liefst 80% bestemd is voor middeldure huurwoningen. Dit project heeft niet alleen de behoefte aan betaalbare huisvesting voor middeninkomens aangepakt, maar heeft ook bijgedragen aan de duurzame ontwikkeling van de stad Amsterdam.

Met oog voor duurzaamheid is AMST ontworpen door VenhoevenCS architecture+urbanism en gerealiseerd door Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. Gedurende het project is het projectmanagement vanuit de ontwikkelaar in handen geweest van Drees & Sommer Netherlands

Savills, als toonaangevend internationaal vastgoedadviesbureau, heeft als Development Adviseur-partner voor Union Investment een sleutelrol gespeeld in het succesvol afronden van het AMST-project. Met een schat aan ervaring en deskundigheid heeft Savills bijgedragen aan het efficiënt monitoren van het ontwikkelingsproces, het overzien van de planning en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen gedurende het hele traject. De toewijding en inzet van het team hebben geleid tot een soepel verlopende ontwikkeling, wat heeft geresulteerd in een prachtige woonplek voor de nieuwe bewoners.

Marc van Niekerken, Head of Building & Project Consultancy Benelux bij Savills: “We zijn enorm trots op de succesvolle afronding van het AMST-project en de bijdrage die Savills heeft kunnen leveren als Development Adviseur-partner. Het realiseren van een duurzame, betaalbare woonomgeving van deze omvang en kwaliteit in het hart van Amsterdam was een buitengewone uitdaging, maar dankzij de samenwerking met onze gewaardeerde partners en de inzet van ons team zijn we erin geslaagd om dit tot een succes te maken. Dit project toont aan dat de juiste mix van expertise, visie en vastberadenheid kan resulteren in een positieve impact op de stedelijke ontwikkeling en het leven van de bewoners. We blijven ons inzetten voor het leveren van innovatieve en hoogwaardige vastgoedoplossingen voor onze klanten en de gemeenschappen waarin we actief zijn.”

Betrokken adviseurs
De samenwerking tussen MRP, Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Drees & Sommer Netherlands, VenhoevenCS architecture+urbanism, en Savills heeft AMST getransformeerd tot een duurzame en levendige woonomgeving waar bewoners kunnen genieten van comfort en betaalbaarheid in het hart van Amsterdam. De eerste bewoners van de middenhuurwoningen hebben inmiddels de sleutels ontvangen van verhuurmakelaar en -beheerder FRIS | Real People.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?