1.129 m² aan kantoorruimte aan de Oosterdoksstraat verhuurd aan Amoria Group

0

Voormalig TomTom-gebouw aan de Oosterdoksstraat 114 in Amsterdam, ook wel bekend als Track, is getransformeerd tot een multi-tenant gebouw. Verhuurder La Française Real Estate Managers verwelkomt nieuwe huurder Amoria Group, gespecialiseerd uitzend- en adviesbureau. De huurovereenkomst omvat circa 1.129 m².

De Oosterdoksstraat bevindt zich op Oosterdokseiland, een prachtige locatie gelegen tussen het historische centrum van Amsterdam en de IJ-rivier. Met Amsterdam Centraal Station op steenworp afstand en Ring A10 op 10 minuten afstand, is deze locatie erg goed bereikbaar. Daarnaast, beschikt de Oosterdoksstraat over een ruime parkeergelegenheid, een unieke faciliteit voor een kantoor in het centrum van Amsterdam. Naast de horecagelegenheden in de buurt, biedt dit gebied veel culturele faciliteiten die je kunt bezoeken, zoals het Muziekgebouw aan ’t IJ, NEMO Science Museum en de Openbare Bibliotheek. Dit maakt deze buurt en daarmee de Oosterdoksstraat 114 erg aantrekkelijk voor bedrijven.

Tim Boeters, Co-Head Leasing bij Savills in Nederland, zegt: “De buurt van de Oosterdoksstraat biedt een grote variëteit aan bezienswaardigheden en faciliteiten aan. Dat het gebouw getransformeerd is van een single-tenant kantoor naar multi-tenant kantoor zien wij als kans voor bedrijven met een kleinere vraag naar kantoorruimte om zich ook in deze buurt te vestigen. Daarnaast, zal de Oosterdoksstraat 114 een renovatie ondergaan van de begane grond, mezzanine en algemene ruimtes, waardoor aanvullend op de bruisende buurt en het prachtige uitzicht, het gebouw zelf ook een levendige bestemming zal worden waar bedrijven zich met veel plezier kunnen vestigen.”

La Française Real Estate Managers werd in het verhuurproces begeleid door Savills en huurder Amoria Group werd bijgestaan door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?