KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

0

Eerste KFC-vestiging in Cuijk geopend.

Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun favoriete KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant. Het filiaal is het eerste KFC-restaurant in Cuijk.

Buckets en kipburgers langs de A73
Sinds vorige maand kunnen bezoekers van KFC Cuijk kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 op smaak wordt gebracht met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds vorige jaar in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders, een innovatie in samenwerking met vleesvervangermerk Quorn, ook voorzien van de authentieke 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

KFC brengt mensen samen; een bucket eet je immers niet alleen. Ook is iedereen, ongeacht iemands achtergrond, welkom – als gast en werknemer.

“We zijn ontzettend blij dat we Cuijk kennis kunnen laten maken met KFC. KFC is een plek voor iedereen. Vrachtwagenchauffeurs en miljonairs eten bij ons samen aan één tafel. We heten iedereen van harte welkom in het restaurant. Precies zoals Colonel Sanders zou doen”, licht Dominic Colgan, KFC Area Manager, toe.

Werken bij KFC
KFC is een plek waar je kan leren en groeien. Het nieuwe restaurant creëert meer dan veertig banen in Cuijk en is nog op zoek naar personeel om een deel van die banen in te vullen. Alle KFC-werknemers krijgen, mede door de opleidingsmogelijkheden die KFC biedt, de kans om waardevolle vaardigheden en een sterk netwerk op te bouwen. Openstaande vacatures van KFC Cuijk en andere KFC-restaurants zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

Het restaurant van 234 vierkante meter, waar 71 mensen binnen en nog eens 48 kipliefhebbers op het terras kunnen plaatsnemen, is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11:00 tot 23:00. KFC Cuijk is te vinden langs de A73 bij Cuijk aan de Raamweg nummer 1A.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?