Winkelketen KiK opent winkel in Amsterdam

0

De Duitse winkelketen KiK heeft een overeenkomst getekend om een winkel te openen in het Stadscentrum Osdorpplein in Amsterdam. De winkel is ongeveer 610 m² groot en opent deze zomer de deuren.

De winkel van KiK in het Stadscentrum Osdorpplein maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject MIX Amsterdam, dat bestaat uit een kleurrijke mix van wonen, werken en spraakmakende voorzieningen. MRP Development uit Amsterdam is de ontwikkelaar van het project. Andere winkels in het Stadscentrum Osdorpplein zijn onder meer HEMA, H&M, TK Max, Douglas en Nelson.

KiK biedt betaalbare mode, huishoudelijke artikelen en decoratie voor in huis aan. Sinds 2013 heeft KiK meer dan 40 winkels geopend in Nederland, waaronder in Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht, Almere en Nijmegen. De keten beschikt momenteel nog niet over een vestiging in Amsterdam.

Colliers verhuurt namens MRP Development verschillende winkels in het Stadscentrum Osdorpplein.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?