Fine Hotels & Suites breidt collectie uit met De Plesman Residences

0

21 ‘serviced apartments’ in het iconische KLM-hoofdkantoor in Den Haag.

Fine Hotels & Suites, bekend van Stadsvilla Mozaïc (Den Haag), Stadsvilla Mout (Schiedam), Casa Julia (Delft) en Buitenplaats de Bergse Bossen (Driebergen-Rijsenburg) breidt haar portfolio uit. Aan de collectie wordt nu De Plesman Residences toegevoegd. Vanaf 1 augustus is het mogelijk om een van de 21 ‘serviced apartements’ te huren in het voormalige iconische KLM-hoofdkantoor aan de Plesmanweg in Den Haag. De Plesman Residences biedt acht verschillende types variërend van 58 m² tot 213 m², waarvan het merendeel beschikt over een balkon. Duurzaamheid staat bij de Plesman Residences hoog in het vaandel en zo is het gebouw bijvoorbeeld volledig gasloos. De appartementen zijn ideaal voor verblijf van enkele maanden en beschikken over een hospitality service. Zo ervaren gasten een ‘Fine Way of Living’ met een warm en stijlvol interieur, conciërge-, housekeeping services en parkeerfaciliteiten op eigen terrein. The Gym en The Office (flexwerkplekken) gaan open voor de gasten in Q4 2023. De Plesman Residences is onderdeel van de ontwikkeling Plesmanduin dat een nieuwe Haagse wijk met gevarieerd woningaanbod wordt. Het is ideaal gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen met openbaar vervoer voor de deur.

Fine way of living
Het verbinden van mijn passie voor gastvrijheid met mijn liefde voor mooie gebouwen is de rode draad in de Fine Hotels & Suites, en nu ook in De Plesman Residences.”, aldus Corina Waaijer, eigenaresse van Fine Hotels & Suites. “Ik ben enorm trots dat we met Fine Hotels & Suites de volgende stap kunnen maken en wel in het prachtige monumentale pand van het voormalige KLM-kantoor. In 2024 geven we hier nog eens vervolg aan waar we later meer over delen. Met deze uitbreiding van onze collectie streven we ernaar om onze positie als een toonaangevende aanbieder van luxe en karakteristieke accommodaties te versterken. Het verhuren van ‘serviced apartments’ vereist een zorgvuldige benadering. We moeten ervoor zorgen dat elk appartement naadloos aansluit op de Fine Hotels & Suites-ervaring, waarbij luxe, comfort en uitmuntende service centraal staan. We bieden flexibiliteit in de verblijfsduur waarbij onze gasten kunnen genieten van de voordelen van een thuis, maar dan weg van huis en inclusief de gemakken van onze hospitality service. Ik weet in ieder geval zeker dat alle gasten zullen genieten van een ‘Fine way of living’.”

Werelden verbinden
In de jaren dertig was Albert Plesman op zoek naar een locatie voor het nieuwe hoofdkantoor van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM. Hij wilde dichtbij politiek Den Haag zitten, die het bedrijf destijds subsidieerde. Goede vriend van Plesman, Dirk Roosenburg, tekende voor het markante gebouw dat we nu een Monument noemen, een ontwerp waarin veel stijlelementen uit de Nieuwe Haagsche School te vinden waren. Zowel binnen als buiten. Zoals de in het oog springende daklijsten en de repeterende staanders in de gevels. De KLM heeft het gebouw tussen 1949 en 1969 gebruikt als hoofdkantoor, daarna is het in gebruik genomen door het ministerie van Vekeer en Waterstaat. En nu, ruim 80 jaar later, schrijft De Plesman Residences samen met de gasten en bewoners verder aan de geschiedenis van dit bijzondere stukje Den Haag.

Over De Plesman Residences
De Plesman Residences biedt een unieke en verfijnde ervaring waarbij de appartementen ideaal zijn voor een verblijf voor enkele maanden in Den Haag. Gevestigd in het iconische voormalige KLM-hoofdkantoor aan de Plesmanweg, omarmen deze luxe serviced apartments de traditie van het verbinden van mensen van over de hele wereld. Als onderdeel van Fine Hotels & Suites, garandeert de Plesman Residences warme en stijlvolle interieurs, uitgebreide hospitality service en een scala aan faciliteiten conciërgediensten en waaronder een The Gym en The Office (openen in Q4 2023). Met een ideale locatie tussen het bruisende centrum van Den Haag en het strand, biedt de Plesman Residences een ‘Fine Way of Living’ voor gasten die op zoek zijn naar een buitengewoon verblijf.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?