UNO huurt kantoorruimte in SQM Rijswijk

0

Automatiseringsdienst UNO heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Time Equities voor de huur van circa 940 m² hoogwaardige kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in het SQM kantoorgebouw aan de Einsteinlaan 2-30 in Rijswijk.

Het gebouw omvat in totaal ca. 12.000 m² kantoorruimte en beschikt over een energielabel A. Met deze transactie is het gebouw nagenoeg volledig verhuurd. Het concept van SQM Offices kenmerkt zich door het bieden van een ruim aanbod aan faciliteiten, waaronder op deze locatie een bemande receptie, lounge-area, gemeenschappelijke vergaderruimtes, lunchvoorziening, buitenterras en sportvoorzieningen. Huurders binnen SQM Offices kunnen tevens gebruikmaken van de faciliteiten op alle andere SQM locaties.

Huurder UNO werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate. Verhuurder Time Equities werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met COG Makelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?