Tensing GIS Consultancy kiest voor ‘W1’ gebouw in Utrecht

0

Tensing heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1.100 m² kantoorruimte op de veertiende verdieping van het volledig gerenoveerde multi-tenant gebouw ‘W1’ aan de Winthontlaan 1 in Utrecht. Door de uitstekende voorzieningen en strategische ligging is er voor deze locatie gekozen.

Het ‘W1’ gebouw is gelegen op een premium locatie in de stadswijk Merwede en bestaat uit 35.000 m² vloeroppervlak verdeeld over 15 verdiepingen. Het gebouw biedt een breed scala aan voorzieningen zoals een moderne ontmoetingsplaats op de begane grond, receptie met koffiebar, lunch-restaurant, gemeenschappelijke meeting rooms en groot auditorium.

Tensing is een organisatieadviesbureau dat zich richt op data en geografische vraagstukken. De nieuwe locatie geeft een goed antwoord voor een kwalitatieve, inspirerende en goed bereikbare uitvalsbasis waar medewerkers, klanten, kandidaten en partners (zoals universiteiten en andere technologiebedrijven) straks welkom zijn.

CBRE B.V. begeleidde de transactie namens de verhuurder Propertize B.V. Tensing werd begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

Over Tensing
Tensing helpt organisaties het maximale uit geografische informatie te halen. Met het beste gecertificeerde team van ArcGIS- en FME-experts wereldwijd en meer dan 30 jaar ervaring op het snijvlak van GIS en data-integratie, bieden ze diensten over de hele linie – van gedegen advies tot het leveren en onderhouden van innovatieve geodata-oplossingen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?