Wereldhave versterkt aanbod in Full Service Center Vier Meren in Hoofddorp met Nelson en Skechers

0

Wereldhave heeft twee nieuwe overeenkomsten gesloten voor Vier Meren in Hoofddorp, met de sterke schoenmodeformules Nelson en Skechers.
De beide namen zijn bekende partners van Wereldhave en kiezen voor het compleet vernieuwde Full Service Center in het hart van de stad.

Nelson schoenen, één van de grootste schoenretailers van Nederland, opent een complete Premium store van circa 480 m² in het hart van Vier Meren. Deze nieuwste Nelson wordt uitgevoerd in het laatste winkelconcept en biedt een compleet assortiment van dames, heren en kinderschoenen en accessoires.

Het internationale schoenenmerk Skechers opent een gloednieuwe brandstore direct naast Nelson schoenen, op circa 140 m². De Skechers brandstore biedt een compleet assortiment van dames-, heren-, kinderschoenen. Voor Skechers is het de eerste winkel in Hoofddorp.

Wereldhave is blij met de nieuwe namen in Vier Meren. ‘Nu het compleet vernieuwde Vier Meren duidelijk zichtbaar wordt zien wij ook een toename in de interesse van sterke merken. Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerkingen met Nelson en Skechers en zijn ervan overtuigd dat deze goed aansluiten bij de behoeften van onze doelgroepen’ aldus Doris Slegtenhorst, Commercieel Directeur bij Wereldhave Nederland.

Vernieuwing Vier Meren naar Full Service Center
Vier Meren in Hoofddorp is inmiddels zichtbaar getransformeerd naar een modern Full Service Center. Het nieuwe centrum is een one-stop locatie waar bezoekers veel meer zaken kunnen combineren dan in een traditioneel winkelcentrum. Een plek waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Zo wordt Vier Meren een sterkere plek in het dagelijks leven van de bezoekers en als gevolg daarvan nog aantrekkelijker voor ondernemers.

De officiële opening van Full Service Center Vier Meren wordt gevierd in het laatste weekend van september 2023.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?