Meledi tekent twee nieuwe huurovereenkomsten op locaties in Tilburg en Den Haag

0

Meledi, horeca groothandel, breidt haar locaties uit door het tekenen van twee nieuwe huurovereenkomsten met M7 Real Estate in Tilburg en Den Haag.

De bedrijfsruimte aan de Charles Stulemeijerweg in Tilburg betreft circa 2.400 m² en een buitenterrein van circa 5.000 m². Dit object is gelegen op het bedrijventerrein Het Laar. Naast de goede bereikbaarheid van dit bedrijvenpark, is deze locatie bekend om de bedrijvigheid en kantoorrijke omgeving.

De locatie gelegen aan de Linge in Den Haag omvat circa 2.800 m² en het perceel omvat een grootte van circa 7.500 m². Dit object is gelegen op industrieterrein Forepark in Den Haag en wordt gezien als een aantrekkelijke locatie voor bedrijven door de goede bereikbaarheid via zowel de A12, A4 en het openbaar vervoer.

Maarten Bulstra, consultant Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, zegt: “”We zijn verheugd Meledi te hebben geadviseerd bij de uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten door twee nieuwe locaties in Tilburg en Den Haag aan te huren. In een krappe markt is deze groei een bewijs van het succes van Meledi en hun commitment om de landelijke aanwezigheid uit te breiden.”

Huurder Meledi werd geadviseerd door Savills in het aanhuurproces. Verhuurder M7 Real Estate werd geadviseerd door Naber Bedrijfshuisvesting betreft de locatie in Tilburg en door Frisia Makelaars bij het verhuurtraject voor de locatie Den Haag.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?