BVA Real Estate wordt Vastgoed Veiling

0

Vandaag kondigen we met trots de lancering aan van Vastgoedveiling.nl, het nieuwste platform voor online vastgoedveilingen. Na meer dan tien jaar ervaring met executieveilingen hebben we het traject van veilingen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd, waarbij we een groot biederspubliek hebben weten te bereiken. Met de introductie van Vastgoedveiling.nl zetten we een nieuwe stap voorwaarts in de wereld van online vastgoedveilingen.
Terugkijkend naar onze geschiedenis, herinneren we ons de eerste hybride veiling van woningen die we organiseerden in 2011 op BVA Auctions. Vanaf 6 juni 2013 gingen we ons richten op commercieel vastgoed op het platform van BOG Auctions, een onderdeel van BVA Auctions en Troostwijk Auctions. Destijds konden biedingen zowel in de veilingzaal worden geplaatst als digitaal worden ingevoerd. Al snel merkten we dat vrijwel iedereen ervoor koos om online vanuit hun eigen vertrouwde omgeving mee te bieden. Na het succes van een individueel veilinglabel met commerciële objecten volgde al snel het los positioneren van residentieel vastgoed, waardoor de website Nationale Vastgoedveiling werd opgericht.

In de jaren daarna maakten we een snelle ontwikkeling door. Veilingdagen werden georganiseerd, veilingen werden aangemeld en online veilen werd de nieuwe norm. Dit leidde uiteindelijk tot een verandering in de wetgeving op 1 januari 2015, waardoor een fysieke veilingzaal niet langer verplicht was. Online only veilen werd de standaard en wij waren er trots op deel uit te maken van de geschiedenis van de wetgeving voor executieveilingen.
De veilingwereld veranderende en wij veranderden mee. Al het vastgoed werd vervolgens geveild via veilingsite BVA Auctions, waarmee het gebruikersgemak enorm werd vergroot.
Nu, met de lancering van Vastgoed Veiling, gaan we deze ervaring nog een stap verder brengen. De vastgoedveilingen van BVA Auctions gaan verhuizen naar www.vastgoedveiling.nl, waar onze veilinglabels, BOG Auctions en Nationale Vastgoedveiling / Veilingnotaris, de vastgoedveilingen gaan organiseren. Op Vastgoedveiling.nl krijgen bieders toegang tot een breed scala aan vastgoedobjecten en een gebruiksvriendelijke interface die hen in staat stelt om eenvoudig te navigeren en veilig en gemakkelijk deel te nemen aan veilingen.

“We zijn verheugd om Vastgoedveiling.nl te introduceren en onze jarenlange ervaring, kennis en expertise op het gebied van online vastgoedveilingen samen te brengen en voort te zetten”, aldus Richard Dieteren, Directeur bij Vastgoed Veiling. “Met dit nieuwe platform willen we het biederspubliek nog beter van dienst zijn en zorgen voor een efficiënte en transparante veilingervaring. We streven ernaar om de marktleider te blijven in online vastgoedveilingen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.”

De website van Vastgoedveiling.nl is vanaf vandaag bereikbaar en we nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen op onze website en de spannende mogelijkheden van online vastgoedveilingen te ontdekken.

“Maar we zijn nog niet klaar, want de website zal komende periode alleen nog maar beter worden. Zo zijn er veel features die we graag ter beschikking stellen aan onze klanten. We verwachten deze komende maanden uit te rollen om toonaangevend te blijven,” aldus Dieteren.

Over Vastgoed Veiling
Vastgoedveiling.nl is een toonaangevend platform voor online vastgoedveilingen en onderdeel van Troostwijk Auctions. Met ruim tien jaar ervaring en expertise in de vastgoedveilingindustrie heeft Vastgoedveiling.nl het biederspubliek weten te bereiken en veilingprocessen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd. Het platform biedt een breed scala aan vastgoedobjecten en een gebruiksvriendelijke interface om veilig en gemakkelijk deel te nemen aan veilingen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?