SynVest koopt bedrijfspand De Stroom 2 in Hoogeveen

0

SynVest Dutch RealEstate Fund heeft bedrijfsruimte verworven, gelegen aan De Stroom 2 in Hoogeveen, van Logistics Sun B.V., een beleggingsentiteit van M-Tower Group Ltd, Het gebouw omvat 6.384 m² V.V.O., onderverdeeld in 2.000 m² kantoorruimte en 4.384 m² bedrijfsruimte.

Het sigle-tenant gebouw beschikt over een energielabel A, en is volledig verhuurd aan TenneT, een Nederlands-Duitse transmissienetbeheerder. Het bouwjaar is 1997, met een renovatie in 2020.

Sander van den Engel, Associate Director MidCap Investment bij Savills in Nederland, zegt: “De Stroom 2, passend gehuurd door TenneT; een bedrijf dat zich bezig houdt met elektriciteitstransport en balanshandhaving tussen vraag en aanbod van elektriciteit, past perfect binnen de portefeuille van SynVest. We zijn blij SynVest wederom te kunnen adviseren bij een mooie aankoop in het MidCap marktsegment.”

Savills adviseerde koper SynVest. Verkoper werd bijgestaan door Montfort Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?