Tuinmeubelshop huurt winkelruimte in Son en Breugel en Heerlen

0

Tuinmeubelshop heeft ruim 1.800 m² gehuurd in ‘De Entree van Ekkersrijt’ te Son en Breugel. Het retailpand is nog volop in ontwikkeling en wordt naar verwachting in het 3e kwartaal van dit jaar opgeleverd. De winkel heeft een goede ligging naast de ingang van het vernieuwde Meubelplein Ekkersrijt Son en Breugel. Het gebied telt ruim 50.000 m² aan winkelruimte en is hiermee één van de grootste retailboulevards van Zuid-Nederland. Ieder jaar trekt deze boulevard meer dan 3 miljoen bezoekers.

Maar Tuinmeubelshop opende nog een vestiging! In mei is de gloednieuwe winkel in de Woonboulevard te Heerlen geopend. De winkel is ruim 1.350 m² groot en hiermee is de 13e megastore tot leven gekomen.

Beide zijn locaties die strategisch passen bij Tuinmeubelshop. Het doel is om meer markten te gaan bedienen, naast de Limburgse markt ook de Belgische en Duitse markt. Met deze nieuwe vestigingen in Nederland, komt het openen van winkels in buurlanden een stap dichterbij.

Tuinmeubelshop werd commercieel geadviseerd door Story Real Estate uit Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?