Air Products huurt circa 2.550 m² kantoorruimte in het CBD van Den Haag

0

Air Products heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met AEW voor de huur van circa 2.550 m² hoogwaardige kantoorruimte en 36 parkeerplaatsen in het gebouw HeadQuarter aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104 in Den Haag.

Air Products is een wereldwijde producent en leverancier van industriële, medische en specialiteitsgassen en bijbehorende technieken en diensten. Als wereldmarkleider voor waterstof en met circa 21.000 medewerkers en vestigingen in meer dan vijftig landen, neemt zij een leidende rol in de energietransitie. Air Products staat genoteerd op de beurs van New York (‘APD’) en in de lijst van Fortune 500 companies. Air Products is erkend voor haar innovaties, open bedrijfscultuur en corporate responsibility, evenals voor haar leidende rol op het gebied van veiligheid in de industrie.

Huurder Air Products werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate. Verhuurder AEW werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?