Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 13.500 m² op kantorenpark IJsseloord II in Arnhem

0

Bryant Park Maxima, een fonds gelieerd aan het in New York gevestigde Marathon Asset Management LP (‘Marathon’) heeft het kantoorgebouw aan de Meander 825 in Arnhem verkocht aan een particuliere belegger.

Het kantoorgebouw ‘Focus Building’ ligt op het bedrijvenpark ‘IJsseloord II’ en beschikt over ca. 13.500 m² v.v.o. kantoorruimte, 291 parkeerplaatsen en een energielabel A. Momenteel is een gedeelte van het gebouw verhuurd aan woningcorporatie Vivare en webwinkel/prijsvergelijker Beslist.nl.

CBRE adviseerde de verkoper tijdens deze transactie. Edmond de Rothshield REIM Benelux trad op als asset manager en Savills als property manager van de verkoper tijdens de holdingperiode. Loyens & Loeff trad op als juridisch adviseur tijdens te transactie.

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft deze transactie begeleid namens de koper. Het juridische advies werd verzorgd door Dirkzwager N.V., Independent Tax Partners & Advisors (ITPA) verzorgde het fiscale advies. Het vastgoedbeheer / property management zal verzorgd worden door BV&M Business B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?