Business Centre Treeport verwelkomt nieuwe gebruiker

0

Per 1 oktober 2023 neemt een lokaal actieve logistiek dienstverlener een warehouse van ruim 11.000 m² in gebruik ter uitbreiding van haar bestaande activiteiten in de nieuwbouwontwikkeling op bedrijvenpark Treeport in Rijsbergen-Breda.

De nieuwe locatie is strategisch gekozen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van haar huidige locaties en de uitstekende bereikbaarheid. Bedrijvenpark Treeport ligt op een steenworp afstand van de belangrijkste snelwegen en biedt directe toegang tot de havens van Antwerpen en Rotterdam. Met de huur van deze ruime faciliteit is de nieuwe huurder goed gepositioneerd om hun dienstverlening verder uit te breiden en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar logistieke oplossingen in de regio.

De Lobel & Partners – real estate experts realiseerde de transactie namens een particulier belegger.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?