Duurzame Shuttle Service PROVADA vanuit WFC Amsterdam

0

In alle vroegte is de eerste Hyundai shuttle service vanuit WFC Amsterdam naar de PROVADA vertrokken. MRP biedt in samenwerking met PROVADA en Hyundai Nederland een duurzame shuttle service aan vanuit WFC Amsterdam. Het initiatief van de partners is ontstaan uit de ambitie om duurzame mobiliteit nog meer te stimuleren en om alternatieven te geven voor de verwachte parkeerdrukte rondom PROVADA. Bezoekers van de PROVADA kunnen een parkeerplek van tevoren reserveren via de website van de RAI in WFC Amsterdam. In een elektrische IONIQ 5 of IONIQ 6, wordt er tussen 06.00 uur en 21.00 uur van en naar WFC Amsterdam gereden. Het initiatief past perfect in de plannen van ontwikkelaar MRP om WFC Amsterdam te transformeren naar een open en diverse multifunctionele plek waar wonen, werken, winkelen, recreëren én ontmoeten steeds meer samenkomen en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is.

MRP is eigenaar van WFC Amsterdam en volop bezig met de plannen voor de transformatie van het monofunctioneel gebouwencomplex naar een diverse, duurzame en levendige plek waar wonen, werken en voorzieningen samenkomen. Omdat WFC Amsterdam tijdelijk overcapaciteit heeft in de parkeergarage, is er gekeken naar mogelijkheden om PROVADA te ondersteunen.

Bart Meijer, CEO MRP: ”Duurzame mobiliteit speelt een centrale rol in de mixed-use gebiedsontwikkelingen van MRP voor het bevorderen van een gezonde en duurzame leefstijl. Het consortium Cartesius Utrecht heeft hier vorig jaar met de wereldwijde primeur van de eerste V2G IONIQ 5 samen met Hyundai Nederland al een eerste aanzet voor gegeven. Het initiatief met Hyundai en PROVADA voor een duurzame shuttle service past dan ook bij onze ambities om WFC Amsterdam te transformeren naar een levendige en verbonden hotspot aan de Westas in Amsterdam. Wij zijn verheugd dat we zo snel deze shuttle service met elkaar hebben kunnen organiseren.”

Voor degene die met de auto komt, kan gebruik maken van de parkeermogelijkheid en de shuttle service bij WFC Amsterdam. De gratis duurzame Hyundai shuttle service zorgt voor het vervoer naar RAI Amsterdam en weer terug.
• 388 gegarandeerde parkeerplaatsen voor PROVADA bezoekers (geopend tussen 06:00-24:00 uur).
• Uitrijkaart voor slechts 12,- per dag.
• Gratis met de 100% duurzame Hyundai shuttle service van/naar RAI pendeldienst van/naar RAI (tussen 06:00-21:00 uur).
• Volg de aanwijzingen bij WFC Amsterdam.

https://www.provada.nl/nl/locatie/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?