Nieuwe huurders Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam

0

Begin juni zijn twee horeca units in de uitbreiding van Winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam opgeleverd. Aan het Zuidplein 60D (circa 130 m²) zal 30ML Coffee & Food, een succesvolle franchiseketen met elf vestigingen en een eigen koffiebranderij, een nieuwe vestiging openen. Daarnaast zal Mexican streetfood restaurant Texican hun tweede vestiging van Rotterdam openen aan het Zuidplein 60B (circa 220 m²).

Beide formules zijn een goede toevoeging aan de huidige tenantmix, die bestaat uit Albert Heijn, Amazing Oriental, Primera, Kipperij, Yoyo Tea en Fat Phil’s. De twee nieuwe huurders openen naar verwachting begin september de deuren.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde verhuurder Portico Investments Netherlands in deze transacties. Door de verhuur van deze twee units is het project nagenoeg volledig verhuurd. Er is nog één horeca/leisure unit van circa 500 m² beschikbaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?