Picnic huurt aan de Generatorstraat 10a in Veenendaal

0

Op bedrijventerrein Nijverkamp aan de zuidzijde van Gemeente Veenendaal heeft CMC Bedrijfsmakelaars een logistiek object verhuurd aan Picnic Technologies. Op deze locatie zal Picnic Technologies een nieuw hubstation openenen. Het object bevindt zich aan de Generatorstraat 10a in Veenendaal en heeft een vloeroppervlakte van circa 2.000 m² met een royaal buitenterrein. Een aanwinst voor het bedrijventerrein en Gemeente Veenendaal!

Picnic werd in 2015 opgericht door ondernemers Joris Beckers, Frederik Nieuwenhuys, Michiel Muller en Bas Verheijen. Later kwam ook Gerard Scheij aan boord. In september 2015 begon Picnic Technologies in Amersfoort met vier bezorgautootjes. Inmiddels rijden er meer dan 1000 autootjes rond in zo’n 120 Nederlandse plaatsen. Met honderdduizenden klanten en een maandelijkse uitbreiding naar nieuwe steden, werd Picnic Technologies in 2019 uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?