BNP Paribas Real Estate Nederland benoemt Oscar Aarts tot Head of Debt Advisory

0

BNP Paribas Real Estate, Europees marktleider op het gebied van vastgoedadvisering, heeft het team in Nederland per 1 juni jl. versterkt met de aanstelling van Oscar Aarts als Head of Debt Advisory. In deze rol zal hij maatwerk leveren aan clienten met vastgoedfinancieringgerelateerde vraagstukken.

Oscar heeft meer dan 15 jaar ervaring in de financiele sector en beschikt over een uitstekende kennis van de markt, een uniek track record in het sluiten van commerciele vastgoedleningen en een uitgebreid netwerk van (inter)nationale financiers. In het recente verleden heeft Oscar als adviseur voor BentallGreenOak, een Londens private equity fonds, en als financieringsmakelaar voor een groot vastgoedadvieskantoor in Amsterdam gewerkt.

Rick Niemeijer, CEO BNP Paribas Real Estate: “Met Oscar hebben we een zeer ervaren specialist aan boord die het Debt Advisory team gaat leiden. We merken dat onze clienten behoefte hebben aan advies op maat bij het (her)financieren van hun portefeuille. We hebben als BNP Paribas Real Estate een goed beeld van alle relevante voorwaarden en condities met betrekking tot acquisitiefinancieringen, (speculatieve) bouwfinancieringen, herfinancieringen en bridge loans waarmee we het verschil in financieringsprocessen maken. Oscar zal ook optrekken met de collega’s van Capital Markets om onze clienten te adviseren bij het aan- en verkopen van vastgoed.

Wij zijn ervan overtuigd dat Oscar’s benoeming ons in staat stelt om nog beter te voldoen aan de behoeften van onze clienten en dat de toevoeging van Debt Advisory onze dienstverlening verder optimaliseert.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?