Wesley van der Ziel versterkt DHG Property Management team

0

Per 1 juni is Wesley van der Ziel bij DHG in dienst getreden als Technical Property Manager.

Wesley zal een deel van de bestaande vastgoedportefeuille beheren en een eerste aanspreekpunt zijn voor de huurders van DHG met betrekking tot klein en groot onderhoud.

De afgelopen jaren heeft Wesley ervaring opgedaan als buitendienst monteur in de Rotterdamse haven en technisch inspecteur. Met zijn kennis zal hij de rol als Technical Property Manager uitstekend vervullen binnen het DHG Team.

Over DHG
DHG heeft sinds 2015 ruim 1,3 miljoen m² aan distributiecentra volgens het SMARTLOG concept gerealiseerd. Op dit moment is circa 300.000 m² SMARTLOG in aanbouw op verschillende locaties in Moerdijk, Roosendaal, Rotterdam en Zaandam. DHG is in afrondende fase van de verwerving van diverse locaties verspreid over Nederland om daarmee ontwikkelpijplijn weer aan te vullen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?