KPN huurt winkelruimte aan Europaboulevard Amsterdam

0

KPN heeft een huurovereenkomst gesloten met Catella Real Estate AG voor de huur van een prominente hoekunit in het Flow gebouw aan de Europaboulevard 1 in Amsterdam. KPN vestigt zich met de nieuwe winkel op een zeer zichtbare locatie tegenover de RAI Amsterdam.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond en dankzij de centrale ligging is er sprake van een groot aantal dagelijkse passanten. Het FLOW gebouw beschikt over een eigen ondergrondse parkeergarage en is volledig verhuurd.

De huurovereenkomst van KPN voldoet aan het Community College Concept, waarmee in samenspraak met de op bovenliggende etages gehuisveste ROC van Amsterdam, stageplaatsen voor de ROC leerlingen worden gecreëerd.

CBRE adviseerde Catella Investment Management Benelux (CIMB), Asset Manager in opdracht van Catella Real Estate AG in deze transactie. KPN werd vertegenwoordigd door Brickstone.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?