Deniz Arslan versterkt Retail Agency team Cushman & Wakefield

0

Arslan benoemd tot Lead Shopping Centres and Redevelopment.

Deniz Arslan (39) is per 1 juni 2023 als Lead Shopping Centres and Redevelopment in dienst getreden bij het Retail Agency team van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het verhuurmanagement van winkelcentra in Nederland en de advisering van klanten over de herontwikkeling en transformatie van hun winkelportefeuille.

Arslan is afkomstig van Multi Netherlands, waar hij Leasing Manager was. Eerder was hij werkzaam voor onder andere CBRE en Van Herk Groep.

Als Lead Shopping Centres and Redevelopment rapporteert Arslan aan Jean-Marie Mulkens, Head of Retail Agency. Het Retail Agency team houdt zich vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bezig met de aan- en verhuur van winkelvastgoed (high streets, luxury en winkelcentra), advisering bij transformaties, consolidaties en strategische verhuuractiviteiten. Hiernaast werkt het team in de sector Retail met verschillende service lines samen, waaronder Capital Markets, Valuations & Advisory en Asset Services.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?