Hawaiian Poké Bowl opent nieuwe vestiging in Den Haag

0

Hawaiian Poké Bowl opent binnenkort haar vijfde restaurant in Nederland aan het Spui 40A in Den Haag. Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 225 m² op de begane grond. Met verhuurder a.s.r. real estate is een langjarige huurovereenkomst tot stand gekomen.

Hawaiian Poké Bowl is opgericht in 2018 en is in België in korte tijd marktleider geworden met momenteel 32 restaurants. In Nederland heeft Hawaiian dezelfde ambitie en zal daarom in de komende periode inzetten op een zeer stevige groei. In 2023 is er ruimte voor minimaal tien nieuwe vestigingen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidt Hawaiian Poké Bowl om deze groei te realiseren en zoekt geschikte locaties in de top 20 steden van Nederland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?