Courir opent winkel in Almere

0

Na een succesvolle lancering van het concept in Nederland in 2022, opent de Franse retailer Courir een nieuwe winkel aan de Stationsstraat 56 te Almere. De winkel heeft een oppervlakte van circa 352 m² op de begane grond en opent naar verwachting medio juni de deuren. Met verhuurder, Savills Investment Management, werd een langjarige huurovereenkomst afgesloten.

Het merk Courir, dat in 1980 werd opgericht, richt zich op de verkoop van sneakers, kleding en modeaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Met circa 260 winkels in Frankrijk en 340 in Europa heeft het merk zich weten te vestigen als leider op het gebied van de sneakermode.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is exclusief adviseur van Courir in Nederland. Verhuurder werd bijgestaan door Brickstone.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?