Blackstone verkoopt winkelcentrum Makado in Ablasserdam

0

Cushman & Wakefield heeft Blackstone begeleid bij de verkoop van het laatste complex in haar Nederlandse winkelportefeuille: winkelcentrum Makado in Ablasserdam. De koper is een particuliere belegger in samenwerking met Sectie5, die ook het asset management op zich neemt.

Winkelcentrum Makado is gebouwd in 1975 en gemoderniseerd in 2012. Het complex omvat circa 11.000 m² verdeeld over 36 winkelunits. Het grotendeels overdekte winkelcentrum bevindt zich in het centrum van Alblasserdam en voorziet in de dagelijkse voorzieningen met onder andere supermarkten Albert Heijn en Lidl. Het centrum wordt gecomplementeerd met andere winkels gericht op de dagelijkse boodschappen, zoals een slager, bloemist en drogist. Direct naast het winkelcentrum bevinden zich circa 500 gratis parkeerplaatsen.

De verkoper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield, Loyens & Loeff en Multi Corporation. De koper werd bijgestaan door Lexence notarissen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?