Promoties bij Dentons

0

Naast de recente benoeming van Jeroen le Clercq tot partner heeft de Amsterdamse vastgoedpraktijk van ’s werelds grootste global advocatenkantoor Dentons vier promoties naar senior associate te vieren:

Harti Dumatubun (Senior Associate). Als kandidaat-notaris en voormalig toegevoegd notaris staat Harti cliënten bij met een breed scala aan vastgoedtransacties, waaronder verkoop en aankoop van vastgoed, vastgoedtransacties en de (her)financiering en het verhypothekeren van vastgoed. Tot zijn capaciteiten behoren ook projectontwikkeling (waaronder splitsingen in appartementsrechten en het vestigen van beperkte rechten) en de vastgoedaspecten van (M&A) transacties alsmede de vastgoedaspecten en -uitdagingen van duurzame energieprojecten. Naast vastgoedgerelateerde zaken heeft Harti ook ervaring met internationale overdrachten en (her)financieringen van schepen, jachten en luchtvaartuigen.

Bas van der Reep (Senior Associate). Bas richt zich met name op het adviseren en procederen over commerciële huurovereenkomsten. Zijn ervaring omvat onder meer het opstellen en uitonderhandelen van (huur)overeenkomsten voor zowel verhuurders als huurders. Daarnaast begeleidt Bas regelmatig diverse vastgoedtransacties (woningen, bedrijfspanden, kantoren), waaronder sale-and-leasebacktransacties en vastgoedfinancieringen, voor investeerders en financiële instellingen. Onder andere dankzij twee secondments bij een beursgenoteerde vastgoedbelegger en een pan-Europese eigenaar en exploitant van hotels, short-stay huisvesting en coworking-faciliteiten waarderen cliënten Bas nog meer om zijn pragmatische adviezen en zijn begrip voor de belangen van cliënten.

Jan de Wit (Senior Associate). Als kandidaat-notaris werkt Jan o.a. aan familierechtelijke en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Het snijvlak van deze twee rechtsgebieden heeft zijn bijzondere interesse. Op het gebied van het Nederlandse familierecht houdt hij zich onder meer bezig met het opstellen van testamenten, huwelijkse voorwaarden en schenkingsovereenkomsten. Daarnaast adviseert de praktijk over nalatenschapsafwikkelingen. Wat de corporate afdeling betreft, houdt Jan zich bezig met de documentatie van herstructureringen, oprichtingen van nieuwe juridische entiteiten en juridische fusies. Hij staat voornamelijk vermogende particulieren en zowel grote als middelgrote ondernemingen bij.

Femke de Wolf (Senior Associate). Femke is gespecialiseerd in vastgoed & beroepsaansprakelijkheidsrecht en is actief in zowel de transactie-, advies- als procespraktijk van Dentons. Zij houdt zich bezig met nationale en internationale vastgoedtransacties en vastgoedontwikkelingen, alsmede procederen (op het gebied van vastgoedrecht en beroepsaansprakelijkheid, inclusief tuchtrechtspraak).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?