Slavenburg & Huyser en Naxco Logistics Benelux sluiten huurovereenkomst voor RIV in Rotterdam

0

Slavenburg & Huyser en Naxco Logistics Benelux hebben een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 880 m² kantoorruimte gelegen op de 8e verdieping in gebouw ‘RIV’ aan de Boompjes 258 in Rotterdam. Beide bedrijven zijn onafhankelijke logistiek dienstverleners in de wereldwijde logistiek.

Thomas Germier, Managing Director Naxco Logistics, geeft aan uit te kijken naar de verhuizing naar het nieuwe kantoor met een uniek uitzicht over de Rotterdamse skyline en de Nieuwe Maas. Doorslaggevend bij de keuze voor deze nieuwe vestigingslocatie is de aantrekkelijke combinatie van locatie, kwaliteit en duurzaamheid.

Slavenburg & Huyser en Naxco Logistics Benelux werden bij deze transactie commercieel begeleid door De Mik Real Estate Partners. Plan@Office Projectinrichting is door huurder aangesteld om een moderne en aantrekkelijke kantooromgeving te creëren. Verhuurder AEW werd bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?