Jacob Pot nieuwe Director Retail Capital Markets bij Colliers

0

Jacob Pot start deze maand als Director Retail Capital Markets bij vastgoedadviseur Colliers en maakt daarmee een interne overstap. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor de advisering over beleggingsvraagstukken en aan- en verkoop van winkelbeleggingen. Jacob volgt hiermee de vertrekkende Michiel Boonen op.

Jacob heeft ruim zestien jaar ervaring in het winkelvastgoed en werkt sinds 2020 bij Colliers waar hij klanten adviseert over aan- en verhuur, huurherzieningen en Mid Cap-beleggingen. In de afgelopen jaren werkte Jacob al nauw samen met de afdeling Capital Markets en droeg hij bij aan de groei hiervan.

“De nieuwe rol van Jacob is een logische stap, gezien zijn jarenlange ervaring met winkelvastgoed. Het is daarnaast mooi om te zien hoe onze experts kunnen doorgroeien binnen het bedrijf”, aldus Dré van Leeuwen, Executive Director Capital Markets bij Colliers.

Jacob: “In mijn nieuwe rol kijk ik ernaar uit aan de slag te gaan in het Capital Markets team. Met mijn landelijke kennis en ervaring wil ik onze relaties goed adviseren en daarnaast bijdragen aan verdere groei van onze organisatie.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?