Dentons benoemt drie nieuwe partners

0

Dentons, ’s werelds grootste advocatenkantoor, benoemt drie advocaten in Amsterdam tot partner: Johanne Boelhouwer (35), Wesley Boldewijn (33) en Jeroen le Clercq (36). Deze promoties weerspiegelen de organische groei van Dentons en de ontwikkeling van talent. De benoemingen maken deel uit van de promotieronde van Dentons in 2023 voor Europa en Centraal-Azië waarbij 13 advocaten zijn benoemd tot partner.

Marc Kuijper, Managing Partner Amsterdam, vertelt enthousiast: “Johanne, Jeroen en Wesley zijn uitzonderlijke advocaten die de waarden en cultuur van Dentons belichamen. Met elk hun eigen persoonlijkheid, talenten en ondernemerschap zijn zij van onschatbare waarde voor onze cliënten en ons kantoor. Ik feliciteer hen met deze welverdiende promoties!”

Johanne Boelhouwer is zowel pensioen- als arbeidsrechtadvocaat en is sinds 2020 verbonden aan Dentons. Ze adviseert en procedeert voor o.a. nationale en internationale (middel-)grote werkgevers, pensioenuitvoerders, financiële instellingen en private equity partijen. Ook houdt zij zich bezig met pro bono werk voor organisaties met een maatschappelijke doelstelling. Bij haar cliënten staat zij bekend om haar deskundigheid, toegankelijkheid en goede communicatieve vaardigheden. Johanne heeft een nuchtere en kalme insteek waarbij een effectieve en efficiënte oplossing voor de client – aan de hand van een tactische en strategische analyse – centraal staat.

Wesley Boldewijn is sinds 2017 verbonden aan Dentons. Hij is zowel advocaat als fiscalist en adviseert zijn cliënten over internationaal belastingrecht. Hij combineert dit met fiscale geschillenbeslechting. Zijn focus ligt op de technologiesector en hij ondersteunt bedrijven die de transformatie doorgaan naar de nieuwe economie. Zijn cliëntenportfolio is divers en varieert van scale-ups tot grote multinationals. Cliënten waarderen Wesley omdat hij in een multidisciplinaire arena een proces weet te sturen, te begeleiden en af te ronden en hij dat doet met perfecte sociale vaardigheden en een goed analytisch vermogen.

Jeroen le Clercq is zijn carrière begonnen in 2011 bij Dentons. Hij houdt zich bezig met een breed spectrum van vastgoedonderwerpen, maar in de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in real estate litigation. Jeroen werkt hoofdzakelijk voor beursgenoteerde beleggers en (inter-)nationale vastgoedfondsen. Cliënten prijzen hem om zijn rustige en zelfverzekerde uitstraling, zowel binnen als buiten de rechtbank. Zij waarderen hem om zijn praktische advies en hoge mate van responsiveness. Dentons is er trots op dat Jeroen als stagiaire is begonnen en is doorgegroeid tot partner binnen het kantoor.

Eveneens is Dieuwke Kist benoemd tot counsel. Bas van der Reep, Femke de Wolf, Harti Dumatubun, Jan de Wit, Mehdi el Manouzi, Robbert Middelburg, Shivaughn Tets en Suayip Oksuz zijn benoemd tot senior associate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?