P3 Logistic Parks stelt Joost Merkx aan als Head of Investment voor Nederland en België

0

P3 Logistic Parks, een toonaangevende lange termijninvesteerder en -ontwikkelaar van Europees logistiek vastgoed, heeft Joost Merkx aangesteld als Head of Investment voor Nederland en België. Merkx zal verantwoordelijk zijn voor het identificeren en uitvoeren van investeringsmogelijkheden in beide landen om de portefeuille van het bedrijf in de regio uit te breiden.

Voordat hij bij P3 kwam, bekleedde Merkx de functie van Head of Logistics & Industrial, Capital Markets and Investments bij BNP Paribas. Met meer dan 10 jaar ervaring in logistiek en vastgoed heeft Merkx een bewezen staat van dienst in het succesvol uitvoeren van complexe transacties en het ontwikkelen van sterke relaties met institutionele beleggers, private equity firma’s en vastgoedontwikkelaars.

Joost Merkx: “Vanuit mijn vroegere rol als adviseur bij BNP Paribas Real Estate heb ik op een zeer prettige en professionele manier samengewerkt met P3 bij een succesvolle overname in Assen vorig jaar. Tijdens het sluiten van deze deal is er een sterke band met P3 ontstaan. In deze specifieke rol bij P3 kan ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om met onze partners samen te werken in deze europese markt waar de logistieke sector voortdurend groeit en ontwikkelt. Met dit nieuwe perspectief van investeerder is het bijzonder spannend om betrokken te zijn bij de uitbreiding van P3’s portefeuille in de Benelux”.

Merkx begint zijn functie op 1 mei 2023 en zal werken vanuit het nieuwe kantoor van P3 aan de Zuidas in Amsterdam. Hij zal rapporteren aan Léon Vié, Managing Director van P3 Logistic Parks Nederland en België.

Léon Vié, Managing Director Nederland & België bij P3 Logistic Parks: “We zijn verheugd om Joost te verwelkomen in het P3-team. Zijn uitgebreide ervaring in de logistieke vastgoedmarkt en sterke netwerk van industriële contacten maken hem de ideale kandidaat om onze investeringsactiviteiten in Nederland te leiden. We kijken ernaar uit om met Joost samen te werken om onze aanwezigheid in deze belangrijke markt te doen groeien.”

P3 beheert en managet momenteel tien logistieke locaties in de Benelux die worden verhuurd aan klanten zoals Lidl, Fresh Solutions Netherlands B.V., Jumbo, Yamato, Karl Rapp en Cargotech.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?