Colliers viert promotie 23 medewerkers

0

In totaal 23 medewerkers van vastgoedadviseur Colliers hebben in het eerste kwartaal van 2023 promotie gemaakt. Daarnaast zijn vier medewerkers doorgestroomd naar een andere afdeling binnen Colliers en zijn drie stagiaires ingestroomd in vaste dienst. Al deze inmiddels ex-stagiaires zijn gedreven, gepassioneerde professionals. Zij bewezen dit tijdens hun stage en hebben bij hun afstuderen de hoogste cijfers gehaald.

Persoonlijke en professionele groei van medewerkers is een belangrijke pijler onder het succes van Colliers. Met deze benoemingen erkent de vastgoedadviseur dat deze medewerkers in de afgelopen periode het verschil maakten voor onze opdrachtgevers en interne organisatie. De promoties en doorstromen zijn tijdens het Colliers Excellence event feestelijk gevierd.

“Met trots belonen we de inzet van deze collega’s die promotie hebben gemaakt”, zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers. “Persoonlijke en professionele groei staan voor ons centraal en bepalen het succes van onze organisatie. Een teken van een investering in lange termijn relaties, niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook met onze eigen medewerkers.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?