Working Talent B.V. huurt kantoorruimte aan de Kuiperbergweg 50 in Amsterdam

0

Triple Properties S.à.r.l. heeft een huurovereenkomst gesloten met Working Talent B.V. aan de Kuiperbergweg 50 in Amsterdam. De huurovereenkomst omvat 864 m² kantoorruimte.

Huurder Working Talent B.V. biedt traineeships in IT aan om de carrières van jong talent en ervaren professionals een boost te geven. Working Talent B.V. vestigde zich eerder in Oostzaan en heeft recent besloten het hoofdkantoor naar hoofdstad Amsterdam te verplaatsen. De huurovereenkomst bestaat uit turn-key kantoorruimte, dat gedeeltelijk zal fungeren als ruimte voor trainingen. Ook zijn er 35 parkeerplaatsen bij de overeenkomst inbegrepen, waarvan een gedeelte voor elektrische auto’s is bestemd is.

Jim van den Brink, Senior Consultant Leasing bij Savills in Nederland: “Onlangs is het omliggende terrein van het gebouw aan de Kuiperbergweg 50 gerenoveerd, inclusief het gebouw zelf. Naast de moderne uitstraling van de unit, beschikt het gebouw over energielabel A, waardoor het ruim voldoet aan de verplichting van energielabel C voor kantoren in Nederland. De Kuiperbergweg is gemakkelijk te bereiken door zijn ligging aan de afslag S111 en de nabijheid van (metro)stations Bullewijk en Holendrecht, met directe verbinding naar Amsterdam en Utrecht Centraal.”

Savills trad op namens verhuurder Triple Properties S.à.r.l. bij de totstandkoming van de Huurovereenkomst. 1530 Real Estate adviseerde huurder Working Talent.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?