La Française Real Estate Managers tekent nieuwe huurovereenkomsten aan Danzigerkade 16 in Amsterdam

0

La Française Real Estate Managers, optredend namens een collectief van drie investeringsvehikels, heeft twee huurovereenkomsten aan de Danzigerkade 16 in Amsterdam verlengd. Huurders Europe Watch Group B.V. en Polaroid International B.V. tekenden bij. Het gebouw is met het tekenen van deze huurovereenkomsten volledig verhuurd.

Europe Watch Group is sinds 2018 huurder in het kantoorgebouw en huurt 629 m² v.v.o kantoorruimte. Polaroid huurt sinds 1 februari 2019 1.111 m², wat nu wordt uitgebreid tot 1.589 m².

Het kantoorgebouw is gelegen aan het water in de Houthavens, en beschikt over energielabel A++. Het gebouw kenmerkt zich door de moderne industriële look, hoge plafonds en grote open ramen. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht over ’t IJ en de Minervahaven. Uniek is het eigen balkon gelegen op het zuiden. Deze elementen zorgen ervoor dat Danzigerkade een hele fijne plek is om te werken.

Tim Boeters, Co-Head Leasing Amsterdam bij Savills in Nederland, licht toe: “De afgelopen jaren is de belangstelling van bedrijven om zich te vestigen in de Houthavens niet minder geworden, terwijl de kantorenvoorraad beperkt is gebleven. Daarom zijn we erg blij dat we de toekomstige groei van Polaroid binnen het gebouw konden accommoderen. EWG en Polaroid zijn sterke huurders en we zijn blij dat ze zich opnieuw voor de lange termijn aan de Danzigerkade 16 hebben verbonden.”

Savills adviseerde La Française Real Estate Managers bij de heronderhandelingen. Polaroid International B.V. werd geadviseerd door Solved Nederland B.V., onderdeel van de Franse Parella Group.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?