JLL benoemt Marc Figlarek tot Head of Agency Offices Eindhoven

0

Marc Figlarek volgt daarmee Naomi Koppens op, die uit eigen overweging besloten heeft om JLL na 7 jaar te verlaten. Als Head of Agency Offices Eindhoven wordt Marc verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van JLL wat betreft kantoren in Noord-Brabant en Limburg.

Marc maakt sinds 2021 deel uit van het Eindhovense kantorenverhuurteam van JLL. Naast de verhuuractiviteiten richt Marc zich, samen met collega Tijs Schlooz, ook op MidCap beleggingen in de regio.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland zegt hierover: “Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we in Marc de ideale opvolger voor Naomi hebben gevonden. We zijn ervan overtuigd dat Marc succesvol zal zijn in deze rol. Daarbij wil ik Naomi bedanken voor haar gedrevenheid, inzet en toewijding gedurende de afgelopen jaren. Wij wensen haar veel succes bij haar volgende stap.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?