Fysiotherapie Bocholtz breidt uit in Bocholtz

0

Sinds 09 maart 2023 mag de reeds lange tijd in Bocholtz gevestigde praktijk voor fysiotherapie zich eigenaar noemen van de commerciële plint van het complex, gelegen aan het Patersplein in de dorpskern.

Samen met hun ervaren en gedreven team bedienen de eigenaren van Fysiotherapie Bocholtz hun klanten reeds jarenlang vanuit het hoekpand, Patersplein 14.

De aankoop van de naastgelegen commerciële objecten bezorgt de moderne fysiopraktijk een uitbreiding van haar praktijkruimte met maar liefst 227 m². Een uitbreiding die Fysiotherapie Bocholtz de mogelijkheid biedt om de dienstverlening richting haar cliënten nog verder te kunnen optimaliseren met haar uitgebreide scala aan behandelmogelijkheden.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?