XPENG huurt bedrijfsruimte aan de Sloterweg 59-65 in Badhoevedorp

0

Namens Beekweyde Vastgoed heeft Colliers bedrijfsruimte aan de Sloterweg 59-65 in Badhoevedorp verhuurd aan autofabrikant XPENG. XPENG is een Chinese autofabrikant gericht op de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en heeft sindsdien een snelgroeiend marktaandeel verworven in China en andere delen van de wereld.

Eind juni/begin juli 2023 zal XPENG de deuren openen in Badhoevedorp, als onderhoudsgarage voor service en bezorging en als trainingscentrum voor personeel. De vestiging heeft een oppervlakte van ongeveer 2.100 vierkante meter v.v.o. Onlangs opende XPENG in Rotterdam een nieuw Experience Center en met de al bestaande Experience Store in Leidschendam, vormt het servicecentrum in Badhoevedorp de derde locatie in Nederland.

Grimaldi Industries was de collegiale makelaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?