Particuliere beleggers kopen twee winkelcentra

0

Een consortium van particuliere beleggers heeft winkelcentrum Crabbehof in Dordrecht en winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen gekocht.

Winkelcentrum Crabbehof is gebouwd in 1964 en heeft een omvang van circa 9.960 m² verdeeld over 35 winkelunits. Het winkelcentrum bevindt zich in de gelijknamige wijk Crabbehof in Dordrecht en voorziet met onder andere supermarkten Dirk en Lidl in de dagelijkse voorzieningen. Op het binnenplein van het winkelcentrum bevinden zich circa 350 gratis parkeerplaatsen.

Winkelcentrum Liesveld is grondig gerenoveerd in 1995 en bestaat uit circa 14.000 m² verdeeld over 53 winkelunits. Het winkelcentrum bevindt zich in het kernwinkelgebied van Vlaardingen en heeft een uitgebreid en gezellig winkelgebied met veel bekende retailers, zoals Albert Heijn, New Yorker, Zeeman en Blokker.

De verkoper werd geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, Loyens & Loeff en Multi Corporation. De kopers werden geadviseerd door Activast Bedrijfshuisvesting en Olenz Notarissen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?