CMS benoemt Jan Peter IJspeert tot partner

0

CMS benoemt per 1 april 2023 advocaat Jan Peter IJspeert tot partner. Met deze benoeming versterkt CMS haar praktijkgroep Real Estate & Construction.

Jan Peter werkt sinds 2013 bij CMS. Hij is gespecialiseerd in projectontwikkeling en vastgoedtransacties. Jan Peter adviseert zowel nationaal als internationaal opererende projectontwikkelaars, grote vastgoedgebruikers en beleggers. Tot zijn expertise hoort het opstellen van projectontwikkelingsdocumentatie, inclusief het opzetten van samenwerkingsstructuren, en het begeleiden van vastgoed- en aandelentransacties.

Jan Peter over zijn benoeming: “CMS met haar grote nationale en internationale transactiepraktijk past mij al jaren als een jas. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team onze cliënten te blijven begeleiden bij voor hen impactvolle projecten.”

Managing partner Willem Hoorneman: “Met de benoeming van Jan Peter versterken wij onze bloeiende vastgoedpraktijk. Jan Peter is gepokt en gemazeld in alle facetten van het vastgoed en zal als partner nog beter leiding kunnen geven aan de verdere groei van deze praktijk.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?