Nieuwe Director Operations SPRYG Real Estate Academy

0

Iva van der Voort is per 20 maart bij SPRYG Real Estate Academy begonnen als Director Operations. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom de ruim 100 congressen, studiedagen en opleidingen die SPRYG jaarlijks in Nederland en België organiseert. De afgelopen jaren is Iva werkzaam geweest als organisatie- en communicatieprofessional met een sterke focus op vastgoed- en gebiedsontwikkeling bij o.a. Gemeente Delft en diverse landelijke architectenbureaus.

Iva volgt Ingrid Baggerman op, die per 1 mei met vervroegd pensioen gaat.

SPRYG-director Marcel Sanderse: “Ingrid is van onschatbare waarde geweest bij de opstart van SPRYG 7 jaar geleden én de uitbouw ervan tot de volwassen organisatie met 24 medewerkers die er nu staat. Een echte vakvrouw, zowel organisatorisch als door haar kennis van de vastgoedmarkt. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor SPRYG heeft gedaan. Na 25 jaar met haar te hebben samengewerkt ga ik haar zeker missen. Met deze wisseling van de wacht met Iva van der Voort is SPRYG Real Estate Academy klaar voor de toekomst in het continu veranderende speelveld van de Belgische en Nederlandse vastgoedmarkt.”.

SPRYG Real Estate Academy is hét inspirerende, vakinhoudelijke kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland. In 7 jaar tijd is SPRYG gegroeid naar 24 medewerkers met jaarlijks ruim 100 events, studiedagen en opleidingen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?